ГЕРБ имат най-голям интерес незабавно от избори и призивите на сателитните

...
ГЕРБ имат най-голям интерес незабавно от избори и призивите на сателитните
Коментари Харесай

ГЕРБ имат най-голям интерес от Избори! Незабавно!

ГЕРБ имат максимален интерес неотложно от избори и апелите на сателитните им политици от други партии са напълно в тяхна изгода. 

Ако Борисов подреди на своите да поддържат кабинет с мандат на „ Български напредък “ би било началото на края на ГЕРБ, показвало изследването на настройките

Между 13 и 17 депутатски места ще завоюва ГЕРБ, в случай че партията не поддържа държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание (НС) и идващите избори се проведат през март 2023-та година. Този разбор, след изследване на публичното мнение, е предаден на Бойко Борисов, твърди 24rodopi.com, базирайки се на " чудесно информиран за протичащото се в централата на ГЕРБ източник ".

Ако Бойко Борисов подреди на своите да поддържат третия опит за кабинет с мандат на „ Български напредък “, това би било „ 2-3 месеца ръководство на „ сламен “ човек и началото на края на ГЕРБ “.

Вариантът „ ГЕРБ да даде живот на кабинет на акад. Николай Денков “ е невъобразим, тъй като тази поддръжка би била „ злополука за политическа мощ №1 “. Освен това препоръчаният от Кирил Петков за министър председател Николай Денков бил възприеман от хората като „ даскалско-консуматорска номинация “.

Без поддръжката на ГЕРБ е невероятно държавно управление в границите на този парламент, само че пък „ мозъчният концерн “ на Бойко Борисов обяснявал, че би трябвало да се показва предпочитание за сформиране на постоянен кабинет, без да се стига до неверна стъпка с гласове „ за “ предложението на „ Продължаваме промяната “ (ПП).

Само външни сили биха принудили политически обединения отвън Политическа партия и „ Демократична България “ (ДБ) да гласоподават за кабинет „ Денков от Политическа партия “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР